Coaching

Je hebt je studie gedaan, je werkt misschien al een tijd(je) en veel lijkt op zijn plek te zijn. En toch knaagt er iets aan je. Vraag je je af of wat je nu doet wel echt bij je past? Heb je het gevoel op een kruispunt te staan, maar weet je niet welke weg je zal kiezen? Vraag je je misschien af wat Gods bedoeling is met jouw leven? Of heb je het gevoel 3 stations achter te lopen op de rest, door gemis van…? Heb je wel dromen, maar durf je de eerste stap niet te zetten om wat voor reden dan ook? Je wilt graag iets bereiken of veranderen in je leven, maar weet niet zo goed je plek, of je loopt steeds weer opnieuw vast.

Zelf ben ik tot mijn 37e single geweest en ik weet hoe het is om in gevecht te zijn met toekomstdromen, mezelf, met God en tegelijkertijd het uitzichtloze wachten op een partner. In elke leeftijdsfase kwamen er weer andere vragen, belemmeringen en overtuigingen. En dat was niet afgelopen toen ik mijn partner ontmoette en stiefmoeder werd. Toen werd ik weer opnieuw, maar met hele andere kanten, angsten etc van mezelf geconfronteerd! Wat heb ik een baat gehad bij de juiste coach. En dat wens ik jou ook toe!

Als coach werk ik met christelijke vrouwen tussen de 20 en 45 jaar die vooruit willen, maar op de een of andere manier belemmert worden hierin. Herken jij je in één van de bovenstaande vragen of heb je een vraag die erop lijkt en ben je niet bang om de confrontatie met je eigen overtuigingen, belemmeringen of beschermingsmechanismen aan te gaan?
Ik help je door eerlijke en soms wat confronterende vragen te stellen om de verborgen belemmeringen en overtuigingen die jou tegen houden boven water te krijgen. Ik deins er niet voor terug om de diepte in te gaan, maar ik ben geen therapeut. Tot zeker hoogte kan ik je helpen om emoties te verwerken, maar ik ben vooral gericht op het herkennen van overtuigingen en deze omzetten in gezond denken.
Oh en als het je helpt dan durf ik ook mijn eigen valkuilen als voorbeeld te gebruiken. Ik ben immers coach geworden omdat ik zelf het ervaren hoe bevrijdend het is als iemand je (biddend en in liefde) een spiegel voorhoudt en je helpt om nieuwe patronen aan te leren. We zijn allemaal mens!

Ik werk o.a. vanuit de TotalBalance methode van Carianne Ros. TotalBalance helpt jou om balans te vinden met God, jezelf en anderen. Met hierin vijf leidende thema’s: Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben. Samen gaan we op zoek naar je hulpvraag en kijken we hoe TotalBalance het beste bij jou aansluit. Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarbij iedereen zijn eigen traject doorloopt. Voor de één zijn 3 gesprekken voldoende, voor de ander 8 of meer, het is helemaal jouw traject.

Ik bied coaching aan met massage en zonder massage. Aan jou de keuze!
Graag combineer ik de coaching met massage, omdat ik geloof dat je na een massage meer ontspannen bent om echt naar je diepste beweegredenen en verlangens te kunnen luisteren. We zitten zo vaak in ons hoofd en denken zo snel, dat ons hart pas de kans krijgt te spreken als we tot rust komen. Maar uiteraard ben je helemaal vrij om de keuze te maken die het beste bij jou past!

Een coachtraject begint altijd met een telefonische intake. Zo kunnen we even kennis maken en kun jij kijken of je met mij dit traject aan wilt gaan. Dit consult is gratis. Je kunt een telefonische intake aanvragen via de contactpagina. Stuur even een berichtje via de mail of telefoon, dan neem ik daarna contact met je op.