Coaching

Je hebt je studie gedaan, je werkt misschien al een tijd(je) en veel lijkt op zijn plek te zijn. En toch knaagt er iets aan je. Vraag je je af of wat je nu doet wel echt bij je past? Heb je het gevoel op een kruispunt te staan, maar weet je niet welke weg je zal kiezen? Vraag je je misschien af wat Gods bedoeling is met jouw leven? Of heb je het gevoel 3 stations achter te lopen op de rest, door gemis van…? Je wilt graag iets bereiken of veranderen in je leven, maar weet niet zo goed je plek, of je loopt steeds weer opnieuw vast.

Zelf ben ik tot mijn 37e single geweest en ik weet hoe het is om in gevecht te zijn met toekomstdromen, mezelf, met God en tegelijkertijd het uitzichtloze wachten op een partner. In elke leeftijdsfase kwamen er weer andere vragen, belemmeringen en overtuigingen. En dat was niet afgelopen toen ik mijn partner ontmoette, ging verhuizen en stiefmoeder werd. Toen werd ik weer opnieuw, maar met hele andere kanten, angsten etc van mezelf geconfronteerd! Wat heb ik een baat gehad bij de juiste coach. En dat wens ik jou ook toe!

Als coach werk ik met christelijke vrouwen tussen de 20 en 45 jaar die vooruit willen, maar op de een of andere manier hierin belemmert worden. Herken jij je in één van de bovenstaande vragen of heb je een vraag die erop lijkt en ben je niet bang om de confrontatie met je eigen overtuigingen, belemmeringen of beschermingsmechanismen aan te gaan?

Ik help je door eerlijke en soms wat confronterende vragen te stellen om de verborgen belemmeringen en overtuigingen die jou tegen houden boven water te krijgen. Zodat jij weer verder kunt en (nieuwe) keuzes kunt maken.

Ik werk o.a. met de TotalBalance methode. TotalBalance helpt jou om balans te vinden met God, jezelf en anderen. Met hierin vijf leidende thema’s: Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben. Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarbij iedereen zijn eigen traject doorloopt. Voor de één zijn 8 gesprekken voldoende, voor de ander meer.

Soms kun je wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze op werkgebied of lifestyle en heb je genoeg aan 3 gesprekken. Dit bespreken we bij de telefonische intake. Het is helemaal jouw traject!

Graag combineer ik de coaching met massage, omdat ik geloof dat je na een massage meer ontspannen bent om echt naar je diepste beweegredenen en verlangens te kunnen luisteren. We zitten zo vaak in ons hoofd en denken zo snel, dat ons hart pas de kans krijgt te spreken als we tot rust komen. Maar uiteraard ben je helemaal vrij om de keuze te maken die het beste bij jou past!

Een coachtraject begint altijd met een telefonische intake. Zo kunnen we even kennis maken en kun jij kijken of je met mij dit traject aan wilt gaan. Dit consult is gratis. Je kunt een telefonische intake aanvragen via de contactpagina of direct zelf boeken via de button rechts onderop de pagina.