TotalBalance coaching

Voel je je weleens onzeker of loop je tegen dingen aan? Heb je grootse dromen maar komt het er maar niet van? Wil je ontdekken wie je bent en wat je zou willen? Wil je wel graag ontspannen, maar ben je altijd druk in je hoofd en verlang je naar meer rust? Geloof je wel in God, maar zou je Hem graag meer in je leven willen betrekken en weet je niet hoe?

Als coach werk ik vanuit de TotalBalance methode van Carianne Ros (zie TotalBalance.nl). Het is mijn missie om vrouwen te helpen om ontspannen te luisteren naar datgene wat God in hun hart heeft gelegd. Zodat ze in hun kracht gaan staan tot eer van Gods koninkrijk.

TotalBalance helpt jou om balans te vinden met God, jezelf en anderen. Met hierin vijf leidende thema’s: Geloven, Groeien, Genieten, Gezond leven en Liefhebben.

Samen gaan we op zoek naar je hulpvraag en kijken we hoe TotalBalance het beste bij jou aansluit. Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarbij iedereen zijn eigen traject doorloopt.

Graag combineer ik de coaching met massage, omdat ik geloof dat je na een massage meer ontspannen bent om echt naar je hart te kunnen luisteren. We zitten zo vaak in ons hoofd en denken zo snel, dat ons hart pas de kans krijgt te spreken als we tot rust komen. Daarom wil ik je uitdagen om de eerste paar keer de coaching te combineren met massage vooraf. Uiteraard ben je helemaal vrij om de keuze te maken die het beste bij jou past.

Een coachtraject begint altijd met een telefonische intake. Zo kunnen we even kennis maken en kun jij kijken of je met mij dit traject aan wilt gaan. Dit consult is gratis.