Over mij

Mijn naam is Sonja Nagtegaal. Sinds november 2018 woon ik in Amersfoort bij mijn vriend Bartjan en zijn 3 kinderen. Twee jongens van 11 en 14 en een meisje van 16 jaar! Nu ben ik tot mijn 37e single geweest en de overstap naar een gezin en de verhuizing van Haarlem naar Amersfoort was dan ook best wennen. Inmiddels weet ik aardig de weg in deze regio en ontwikkel ik steeds meer skills als bonusmoeder. En dat vieren we door in november te gaan trouwen.

Oorspronkelijk kom ik uit Haarlem en daar ben ik vijf jaar geleden begonnen met mijn salon voor massage & coaching voor vrouwen. Twintig jaar geleden ben ik terecht gekomen in het kerkelijk jongerenwerk in Haarlem en het meidenwerk van YFC en Huis van Belle. Het (pastoraal) coachen en trainen van vrouwen is altijd een belangrijk onderdeel van mijn werk geweest. Toen ik op een dag zelf een massage met een coachgesprek ontving wist ik dat dit de volgende stap voor mij was.

Ik heb het verlangen om vrouwen, door middel van massage en gebed, te leren luisteren naar hun lichaam en diepste emoties. Om zo, op een andere manier dan met je hoofd, bij God te komen. Daarom bied ik ontspannende massages aan, waarbij ik in stilte voor je bid en neem ik naderhand de tijd om naar je te luisteren. Dit kan een momentopname zijn (reflectie) of een langer durend traject (coaching).

In januari 2021 hoop ik de coachopleiding van TotalBalance af te ronden en mijn praktijk nog verder uit te bouwen.

Kijk lekker rond op de website naar de verschillende mogelijkheden en ik hoop je snel een keer te zien!

Houdt van:

Bloemen

Bidden

Wandelen

Kleur

Buiten zijn

Lezen

Muziek

Mensen

Koken