Massage & Reflectie

Ik geloof dat God lichaam en geest samen heeft gemaakt en dat je aan beiden aandacht mag besteden. Door ontspanning kom je geestelijk ook tot rust en krijgt je lichaam de kans om te spreken. Dat er onverwerkt verdriet is, dat je moe bent, gespannen of dat het juist goed met gaat en er nieuwe plannen of ideeën opborrelen. Het is goed om niet alleen maar naar je hoofd te luisteren. Soms is je lichaam eerlijker…

Mijn gebed voor jou doe ik in stilte, zodat je zelf ook je gedachten op God kunt richten of gewoon in stilte bij Hem kunt zijn. De reflectietijd is om te praten over hoe je de tijd bij God op deze manier hebt ervaren. Kon je ontspannen? Lukte het je om op God te focussen? Voelde je ergens spanning? Zo kun je nog even stilstaan bij de massage zonder meteen weer de waan van de dag in te vliegen.

Een massage biedt vele gezondheidsvoordelen; je lichaam maakt tijdens de massage de gelukshormonen serotonine en oxytocine aan. Beiden zorgen voor rust, ontspanning en een gevoel van… geluk! Terwijl het stresshormoon cortisol juist wordt verminderd. En dat is nog niet alles; door een massage wordt ook de doorbloeding van je huid verbeterd, word je immuunsysteem versterkt en neemt eventuele nare spanning in je spieren af.

Aromatouch massage

De AromaTouch behandeling is een massage met 8 essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de ruggengraat en de voeten. Door de zachte herhalingen is deze massage zeer ontspannend en ook geschikt voor vrouwen met rugklachten. Een fijne ontspannende massage die herstellend werkt. Je gaat daarna slaperig en heerlijk geurend naar huis. Duur: 40 minuten.

Massage 30 minuten & reflectie

Deze massage van je rug, schouders, nek en hoofd is heerlijk ontspannend. Ik geloof niet in ontspanning door een harde massage en masseer liever met een zachte stevige hand. Als aanvulling bij de massageolie gebruik ik graag een lekker geurende olie. Deze mag je zelf uitkiezen.
De reflectie duurt 20-30 minuten.

Massage 45 minuten & reflectie

Naast je rug, schouders, nek en hoofd, neem ik ook de achterzijde van je benen mee. De hele dag sta je erop en ze brengen je overal. Als je eenmaal ervaren hebt hoe fijn het is om je benen te laten masseren, wil je niet meer anders!
In plaats van je benen kun je ook kiezen voor de ontspannende gezichtsmassage, maar zolang we nog te maken hebben met het coronavirus is deze optie helaas niet mogelijk.

Ontspannende gezicht/nek massage & reflectie

Deze massage duurt 20 minuten en is geschikt voor je als je niet graag op je buik ligt. Bij deze massage lig je op je rug en masseer ik je nek, schouders en gezicht. Je kunt deze massage ook combineren met de andere massages. Helaas is deze massage niet mogelijk zolang we te maken hebben met het coronavirus.