Sonjanagtegaal.nl Massage en coaching voor vrouwen

Tarieven

Massage 45 minuten + Reflectie - € 45,00

Ontspannen massage van bijvoorbeeld je rug en benen en je gezicht en nek, waarbij ik in stilte voor je bid, met tijd voor reflectie na afloop. Wat vertelt je lichaam jou, hoe voel je je, wat heb je ervaren. Even stil staan bij wat je bezighoudt zonder meteen weer de waan van de dag in te schieten. Maar ik ben ook benieuwd naar hoe je deze tijd bij God hebt ervaren. Kon je je aandacht op Hem richten?

Massage 30 minuten + Reflectie - € 30,00

Ontspannen rugmassage van 30 minuten met als doel om lichamelijk ontspanning in de spieren te ervaren. In de tijd erna staan we even stil bij hoe je de massage hebt ervaren, of je kon ontspannen en hoe je lichaam voor, tijdens en naderhand voelt. Maar ook hoe je de tijd op deze manier bij God hebt ervaren. Tijdens de massage bid ik in stilte voor je. De reflectie duurt ongeveer 20-30 minuten.

Ontspannende gezicht/nek massage + Reflectie - € 20,00

Deze massage duurt 20 minuten en is perfect voor als je niet graag op je buik ligt. Bij deze massage lig je op je rug en masseer ik je nek, schouders en gezicht. Je kunt deze massage ook combineren met de andere massages.

Aromatouch massage - € 40,00

De AromaTouch behandeling is een massage met 8 essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de ruggengraat en de voeten. Door de zachte herhalingen is deze massage zeer ontspannend en ook geschikt voor vrouwen met rugklachten. Een fijne ontspannen massage die herstellend werkt. Je gaat slaperig en heerlijk geurend naar huis daarna. Duur: 40 minuten.

Coaching

Merk je naderhand dat je langer wilt doorpraten? Dan kunnen we een afspraak maken voor een los gesprek of meer tijd inruimen na een volgende massage. Voor een los coachingsgesprek van 60 minuten vraag ik € 50,00. en voor een half uur extra tijd na een massage € 25,00.