Sonjanagtegaal.nl Massage en coaching voor vrouwen

28feb/19Off

Welkom

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik bied ontspanningsmassages aan voor vrouwen waarbij ik in stilte voor je bid. Ik geloof dat God lichaam en geest zo geschapen heeft dat het samenwerkt. Ontspanning in je lichaam kan helpen om ook geestelijk te ontspannen en vica versa. Onder Massage en Gebed kun je meer lezen over hoe dit in zijn werk gaat.

Ik werk op twee locaties, in Amersfoort en in Haarlem. In Amersfoort ontvang ik je in ons huis, waar ik op zolder een ruimte heb ingericht als massagekamer. Omdat er schoolgaande kinderen in huis wonen, zijn de beschikbare massagetijden beperkt en kan het voorkomen dat er iemand in huis aanwezig is. Maar omdat de massage en gespreksruimte op zolder is hebben we daar geen last van. Voor beschikbare data zie Agenda. Adres: De Baander 26, in de wijk Kattenbroek in Amersfoort.

Massageruimte Amersfoort

In Haarlem ben ik eens per twee weken een dag beschikbaar voor massages in Haarlem. Hiervoor huur ik een ruimte in Schoonheidssalon De Pareltuin. Adres: Helmlaan 58 in Haarlem. Parkeren is gratis. Ook deze beschikbare data vind je onder het tabblad Agenda.

Salon de Pareltuin in Haarlem

Met regelmaat plaats ik informatie, data of leuke weetjes op mijn Facebookpagina: http://Sonja Massage&Coaching. Je kunt me ook volgen op Instagram: sonjanag

Reacties (0) Trackbacks (0)

Onze excuses, het reactie formulieren is op dit moment uitgeschakeld

Trackbacks zijn uitgeschakeld.