Sonjanagtegaal.nl Massage en coaching voor vrouwen

13mei/200

Massage mag weer!


Vanaf deze week mogen de deuren van de massage salon weer open!

Hallo mooie vrouw! Ik kijk ernaar uit om je weer te mogen masseren, voor je te bidden en samen na te praten. Na alle weken van afstand is een massage voor jou misschien nog een vage herinnering, een eng idee of juist heel erg wenselijk. Het kan allemaal! Ik kan me zo voorstellen dat er vragen zijn over hoe of wat. Daarom zet ik hieronder de maatregelen om veilig te kunnen masseren op een rij:

- Bij lichte verkoudheidssymptomen, of als jij (of ik) je niet lekker voelt, gaat de massage niet door en mag je kosteloos op het laatste moment annuleren. Dit geldt ook als er iemand in jouw of mijn gezin lichte klachten heeft.

- Ik masseer alleen de achterzijde (de rug en de achterkant van je benen). Het gezicht en de voorzijde stel ik voorlopig nog even uit. Zo lig je met je gezicht veilig van me af.

- De tafel wordt na elke persoon grondig gereinigd en zoals altijd voorzien van schoon linnen. De ruimte wordt gelucht en alle contactpunten worden schoongemaakt. Ook het toilet wordt na elke persoon gereinigd. Na elke massage zit er ruim een uur tussen voordat de volgende persoon komt, je komt dus niemand tegen en de ruimte wordt goed gelucht.

- Na afloop van de massage bied ik je altijd water aan. Je mag een eigen flesje meenemen als je dit prettiger vind. Bij het nagesprek zitten we op 1,5e meter afstand.

- In de entree en in de salon staat een desinfectiemiddel waar je gebruik van kunt maken.

- Voordat de massage begint reinig ik mijn handen extra met het desinfectiemiddel en bij de massage olie gebruik ik de essentiële olie On Guard die desinfecterende eigenschappen heeft. Ook in de diffuser zit een essentiële olie die anti-virale en anti-bacteriële eigenschappen heeft. 

- In Haarlem ben ik de aankomende tijd op de donderdag(avond), (uitgezonderd 21 mei - Hemelvaartsdag). Op donderdag is de schoonheidsspecialiste niet aanwezig en kom je dus niemand anders tegen. 

- In Amersfoort kun je de aankomende tijd alleen op woensdag(avond) terecht. Dan zijn de kinderen bij hun moeder en is alleen mijn vriend thuis aan het werk, maar die kom je dan niet tegen.

Zolang wij beiden goed opletten qua klachten en de richtlijnen goed in acht nemen dan is een massage veiliger dan boodschappen doen in de supermarkt 🙂

Een massage is een weldadige verwenning voor je lichaam na al deze weken vol onzekerheid en spanning. Wil je boeken? Bel, app of mail mij dan om een afspraak te maken. Hoop je snel weer te zien!
Liefs Sonja


Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.