Sonja Nagtegaal

Leuk dat je hier komt kijken!

Ben je op zoek naar een goede coach? Kijk gerust even rond op deze website, hier vind je heel veel informatie. En mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag van je.

Wil je een afspraak maken? Je kunt via de contactpagina contact opnemen via de mail of telefoon.

Helaas is het momenteel even niet mogelijk om een losse massage te boeken.

Liefs Sonja

Coaching

Voel je je weleens onzeker of loop je tegen dingen aan? Heb je grootse dromen maar komt het er maar niet van? Wil je ontdekken wie je bent en wat je zou willen? Wil je wel graag ontspannen, maar ben je altijd druk in je hoofd en verlang je naar meer rust? Geloof je wel in God, maar zou je Hem graag meer in je leven willen betrekken en weet je niet hoe?

Als coach werk ik vanuit de TotalBalance methode van Carianne Ros, (zie TotalBalance.nl). Het is mijn missie om vrouwen te helpen om ontspannen te luisteren naar datgene wat God in hun hart heeft gelegd. Zodat ze in hun kracht gaan staan tot eer van Gods koninkrijk.

Massage

Als masseur richt ik mij op vrouwen van 15 tot…. de oudste is nu 82! 🙂

Massage helpt je om te ontspannen, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Je kent het vaste wel, spanningshoofdpijn of pijnlijke schouders als je in een drukke stressvolle periode zit. Je lichaam geeft je hiermee een waarschuwing.
Met regelmaat een massage verlicht stress en is goed voor je algehele gezondheid. Tijdens de massage zegen ik je in stilte, zodat jij je ook op God kunt richten.

Op de pagina over massage kun je meer vinden over de gezondheidsvoordelen en de mogelijkheden.