sonjanagtegaal.nl Jongerenwerk d.m.v Massage & Coaching

Tarieven

Tarieven voor Massage & Coaching 2017

Losse massages - v.a. € 30,00
Rugmassage - 30 minuten - € 30,00
Massage - 45 minuten - € 45,00
Massage - 60 minuten - € 55,00
Vanaf 45 minuten stel je zelf je massage samen. Je kunt naast de rug kiezen uit achterzijde benen, voeten, armen en gezicht. Na de losse massage staat er een verfrissend glas water voor je klaar in de ontvangstruimte en mag je net zo lang blijven zitten in de relaxstoelen als nodig.

Jezelf extra verwennen? Kies dan een heerlijk geurende natuurlijke olie van DoTerra bij je massage. Meerprijs € 2,50

AromaTouch - € 50,00
De AromaTouch™ techniek werkt met 8 essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de ruggengraat en reflexpunten op de voeten. Met als doel om het herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen. AromaTouch™ is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is. Een AromaTouch™ techniek behandeling duurt circa 45 minuten.

Massage+ - € 45,00
Ik bied je graag meer dan alleen een ontspannende massage omdat ik geloof dat ons lichaam ook wat te vertellen heeft. Tijdens de massage bid ik in stilte voor je. Na afloop staat er een verfrissend glas water voor je klaar in de massageruimte en heb ik tijd en aandacht voor je om samen met jou stil te staan bij wat er bij je opkwam tijdens de massage. Deze reflectietijd is net zo belangrijk als de massage zelf. Je lichaam heeft kunnen ontspannen en er kunnen dingen in je hoofd opgekomen zijn die het waard zijn om aandacht aan te geven. We staan stil bij vragen als; waar sta je, hoe voel je je, wat heb je ervaren. Deze rugmassage en reflectietijd duurt 60 minuten in totaal.

Krap bij kas of onder de 21?
Ik wil het graag voor iedere vrouw mogelijk maken om een massage te boeken en weet uit ervaring dat je juist die massage en liefdevolle aandacht kunt gebruiken in financieel krappere tijden. Dankzij lieve sponsors kan ik de massage+ een aantal keer per maand voor € 30,00 aanbieden en voor meiden onder de 21/studenten voor € 25,00. Vermeld het even bij de reservering, je hoeft niet uit te leggen waarom. Zit je ruimer bij kas en is het voor jou geen probleem om meer dan €45,00 te betalen dan help je om het mogelijk te maken voor andere vrouwen.

Coaching
Het kan zijn dat je na een massage door wilt praten, maar ik bied ook losse coaching aan. Soms is het fijn als iemand even naar je luistert, meedenkt en vragen stelt zodat je (nieuwe) stappen kunt zetten. Dit kan in de salon, maar ook elders op locatie of via skype.
Los coachingsgesprek 60 minuten - € 50,00
Coachingtraject van 3 gesprekken - € 130,00
Coachingtraject van 5 gesprekken - € 220,00
Afhankelijk van de locatie en afstand van Haarlem reken ik een kilomtervergoeding van € 0,19 p.k.