sonjanagtegaal.nl Jongerenwerk d.m.v Massage & Coaching

11jan/180

Sponsors gezocht!

Boek een massage voor jezelf en sponsor daarmee een massage voor een andere vrouw!

Een momentje rust en ontspanning. Even tot jezelf komen. Juist vrouwen met geldzorgen (studenten, werkzoekenden, meiden onder de 21 of vrouwen met een laag inkomen)hebben dat zo nodig. En juist zij kunnen zich dit vaak niet veroorloven.

Ik biedt deze vrouwen een massage tegen een lager tarief. Maar dat kan alleen met jouw steun! Doe mee, boek een massage en gun een vrouw een momentje rust en aandacht! Door het volle tarief te betalen voor 30 minuten massage, draag je al € 2,50 bij voor een andere vrouw. Meer geven? Doe een bijdrage in de spaarpot of maak een gift over. Klik hier voor meer informatie over sponsoring.

Review: “Ik vond het een bijzondere ervaring om even 100% tijd en aandacht voor mezelf te hebben. Ik ben dat helemaal niet gewend, als moeder van vier. De aanraking van Sonja ontroerde me en haar gebed bracht mij ook weer dichter bij God."

Dankzij sponsoring heb ik het afgelopen jaar diverse vrouwen met verschillende achtergronden mogen helpen. Het klinkt luxe, een massage, maar is eigenlijk broodnodig voor vrouwen die dagelijks spanning ervaring. Veel jonge vrouwen ervaren elke dag keuzestress, druk om te presteren, druk om altijd alert te zijn en niks te mogen missen. Veel van hen hebben een burn-out of de beginnende symptomen ervan. Een massage helpt hen om weer even contact te maken met hun lichaam en uit hun hoofd te stappen. In het gesprek erna staan we stil bij wat hun lichaam 'vertelt'. Moeheid, spanning, verdriet, blijheid, nieuwe creativiteit...er komt van alles boven als je even tot rust komt.

Er komen vrouwen die per maand nauwelijks kunnen rondkomen. Zij betalen per massage wat ze die keer kwijt kunnen. Dit varieert van € 7,50 en een pecanbroodje tot het speciale tarief van € 20,00. Hoe bijzonder is dat! Ik ben altijd blij als ik iemand mag helpen ontspannen en focussen op God. Hij is de bron van waaruit ik leef en werk. Zijn zegen mag ik doorgeven door middel van massage en een luisterend oor.

Wil je me helpen om zoveel mogelijk (jonge) vrouwen te ondersteunen en ontspanning te bieden? Wees welkom voor een massage, geef een donatie in het spaarpotje of wordt sponsor door een incidentele gift of vast bedrag per maand per maand over te maken.

Liefs Sonja

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.