sonjanagtegaal.nl Jongerenwerk d.m.v Massage & Coaching

Sponsoring

Sponsoring door een massage te boeken 🙂
Ik geloof dat God de regie heeft over mijn financiën en ik kan ervan getuigen dat ik nog nooit te kort ben gekomen! Een richtlijn in de schoonheidsbranche is een euro per minuut. Voor veel (jonge)vrouwen is dat best prijzig voor 'tijd voor jezelf'. Daarom bied ik meiden onder de 21/ studenten en vrouwen met een lager inkomen een speciaal tarief voor massage en coaching. De massages voor vol tarief bevatten een deel sponsoring waardoor ik deze lagere tarieven kan hanteren. Je biedt met jouw massage dus een jonge dame de mogelijkheid voor massage en coaching. 🙂 Dat is toch dubbel genieten?

Hoe werkt het:
Met een massage van € 30,00 sponsor je € 2,50.
Met een massage van € 45,00 sponsor je € 5,00.
Met een AromaTouch of massage van € 55,00 sponsor je € 7,50.
Deze bedragen verzamel ik om het lagere tarief voor andere vrouwen aan te vullen zodat ook zij de voordelen van een Massage+ kunnen ervaren. Wil je meer doneren? Er staat een spaarpotje op de vensterbank in de massageruimte. 🙂

Maandelijkse sponsoring
Indien je het werk dat ik doe sowieso wilt ondersteunen, dan kun je jouw gift overmaken op: stichting ‘Steun Mensen in beweging’ te Haarlem. Rekeningnummer NL89 INGB 0004226939 T.A.V. Sonja Nagtegaal.
Met € 10,00 per maand maak je het al mogelijk voor een jonge dame of vrouw met een lager inkomen om een Massage+ te boeken.

Stichting Steun Mensen in beweging is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam; registratienummer 34320103. De aanvraag voor ANBI erkenning bij de Belastingdienst is goedgekeurd. Dat houdt in dat je gift belastingtechnisch aftrekbaar is!

Hartelijk dank voor je steun en welkom in de salon!
Sonja Nagtegaal