sonjanagtegaal.nl Jongerenwerk d.m.v Massage & Coaching

8jun/170

Interview Pelgrimnieuws

In mei stond er een interview in Pelgrimnieuws, het maandblad van de Pelgrimkerk in Haarlem, over mijn missie en werkzaamheden als coach/masseur voor vrouwen. Als je het leuk vindt om te lezen, klik dan op de onderstaande link naar het PDF.

interview sonja pdf

Na het interview heb ik diverse leuke reacties gekregen en zijn er een aantal mensen een massage+ komen proberen.

Een aantal reacties:
"Dit was echt echt heerlijk ontspannend. Verkoop je ook cadeaubonnen? Ik wil het graag cadeau geven aan iemand die ook even rust en ontspanning verdient."

"Ik dacht aan NIETS en viel bijna in slaap. Dat is bijzonder, want mijn hoofd staat nooit stil! Wat een rust en liefde heb ik ervaren, en wat heb je warme handen!"

Het afgelopen jaar heb ik steeds de massage+ aangeboden, een massage plus een nagesprek. Ik geloof dat het verschil maakt of je direct weer de waan van de dag in stapt of dat je even tijd neemt om te luisteren naar je lichaam en de gedachten die je had tijdens de massage. Daarom nemen we na de massage nog een half uur tijd om even na te praten. Ben je ook christen? Dan vind ik het fijn om, als je toch onder mijn handen ligt, je te zegenen en God te vragen erbij te zijn.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

Nog geen trackbacks.