sonjanagtegaal.nl Jongerenwerk d.m.v Massage & Coaching

Info

WOMEN ONLY
Vanuit het jongerenwerk is de combinatie massage&coaching ontstaan. Ik richt mij hierin specifiek op meiden en vrouwen en na de massage staan we even stil bij hoe je de massage hebt ervaren. Wat vertelt je lichaam je, waar voelde je spanning of pijn en hoe voel je je na afloop.

Openingstijden
Je kunt voor een massage een afspraak maken op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00-17.00 uur. En op dinsdag, woensdagavond en donderdagavond tussen 19.00-21.30 uur. De dagen wisselen per week i.v.m. andere werkzaamheden. Boeken kan via een berichtje op de site of via Facebook. Of telefonisch/app: 06-33032070.

Adressen locaties
Thuis: Balistraat 13 in Heemstede. Vrij parkeren in de buurt en goed bereikbaar met de bus.
Schoonheidssalon De Pareltuin aan de Helmlaan 58 in Haarlem. Ook vrij parkeren voor de deur. Via het Openbaar Vervoer kun je het beste met de trein naar Heemstede-Aerdenhout, vanaf daar is het een kwartiertje lopen.

Op verzoek kun je sinds januari 2018 ook terecht aan De Baander 26 in Amersfoort. Ik mag mijn mobiele massagetafel uitklappen op een ruime zolderkamer. De kamer is ruim en licht en is tevens de slaapkamer van twee kinderen, vandaar dat ik hier alleen tijdens schooltijden kan werken.

Opleidingen
mei - sept 2017 - Cursus 5 dagdelen Intuïtieve massage - bij Intomassage.nl
Mei 2017 - Aromatouch training - bij eoac.nl
2016-2017 - Sport/Welnessmassage opleiding bij Kollaart
2011-2013 - Jongerenwerkersopleiding - De Wittenberg in Zeist

Contra-indicaties
Er kunnen redenen zijn waarom iemand (gedeeltelijk) niet gemasseerd mag worden. Daarom zal ik bij een eerste afspraak wat vragen aan je stellen. Indien je mij niet (goed) informeert, kun je mij niet aansprakelijk stellen voor schade of letsel na een door mij uitgevoerde massage. Raadpleeg bij twijfel altijd je arts of behandelaar.

Je mag geen massage ondergaan bij: griep, koorts, ernstige vaatziekten, trombose, hoge bloeddruk, infectieziekten of een hernia. In de eerste drie maanden van zwangerschap is het beter om ook geen massage te boeken.
Bij een hernia is een Aromatouch behandeling wel een goed alternatief.
Ook spataderen zijn een contra-indicatie. In dat geval is een rugmassage altijd mogelijk.