sonjanagtegaal.nl Jongerenwerk d.m.v Massage & Coaching

Info & giften

Openingstijden
Je kunt voor een massage terecht op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00-17.00 uur. En op woensdagavond en donderdagavond tussen 19.00-21.30 uur. Klik hier voor de verschillende locaties en tarieven.
Boeken kan via een berichtje op de site of via Facebook. Of telefonisch/app: 06-33032070.

Adressen locaties
Thuis heb ik een kleine ruimte ingericht als salon. Adres: Balistraat 13 in Heemstede. Vrij parkeren in de buurt en goed bereikbaar met de bus.
Daarnaast mag ik gebruik maken van een ruimte in schoonheidssalon De Pareltuin aan de Helmlaan 58 in Haarlem. Ook vrij parkeren voor de deur. Via het Openbaar Vervoer kun je het beste met de trein naar Heemstede-Aerdenhout, vanaf daar is het een kwartiertje lopen.
Studio 44 zit op de Burgwal 44 in Haarlem, daar werk ik elke 1e en 3e vrijdag van de maand.
Het Christelijk Spiritueel Centrum zit op de Jan van der Heidenstraat 311 in Hilversum, daar werk ik elke derde donderdag van de maand.

Sponsoring
Ik geloof dat God de regie heeft over mijn financiën en ik kan ervan getuigen dat ik nog nooit te kort ben gekomen! Een richtlijn in de schoonheidsbranche is een euro per minuut. Voor veel vrouwen is dat best prijzig voor tijd voor jezelf. Daarom bied ik meiden onder de 21/ studenten en vrouwen met een lager inkomen een speciaal tarief voor massage en coaching. Met de massages op locatie kan ik de massages inclusief coaching tegen een lager tarief aanbieden bij mij thuis. Je biedt met jouw massage dus een jonge dame de mogelijkheid voor massage en coaching. 🙂 Indien je het werk dat ik doe sowieso wilt ondersteunen, dan kun je jouw gift overmaken op: stichting ‘Steun Mensen in beweging’ te Haarlem. Rekeningnummer NL89 INGB 0004226939 T.A.V. Sonja Nagtegaal.

Stichting Steun Mensen in beweging is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Amsterdam; registratienummer 34320103. De aanvraag voor ANBI erkenning bij de Belastingdienst is goedgekeurd. Dat houdt in dat je gift belastingtechnisch aftrekbaar is!

Opleidingen
mei - sept 2017 - Cursus 5 dagdelen Intuïtieve massage - bij Intomassage.nl
Mei 2017 - Aromatouch training - bij eoac.nl
2016-2017 - Sport/Welnessmassage opleiding bij Kollaart
2011-2013 - Jongerenwerkersopleiding - De Wittenberg in Zeist

Hartelijk dank voor je steun en welkom in de salon!
Sonja Nagtegaal