sonjanagtegaal.nl Jongerenwerk d.m.v Massage & Coaching

Massage & Coaching

Hoe vaak voel jij je echt ontspannen? Ben je dan ook echt ontspannen of ben je dan in je hoofd vast bezig met de volgende activiteit? Tijd en aandacht voor jezelf nemen vinden wij vrouwen vaak lastig. Ik geloof dat God lichaam en geest als een geheel heeft gemaakt en dat je daarom aan beide aandacht mag besteden. We zitten alleen zo vaak in ons hoofd en wat kan het dan lastig zijn om te ontspannen!

Voordelen van massage
Massage biedt je veel voordelen zoals een betere doorbloeding van de huid, bindweefsel en spieren, afvalstoffen worden afgevoerd, je spieren ontspannen en voelen soepeler aan. Je lichaam maakt de gelukshormonen Serotine en Endorfine aan die bijdragen aan een blij en zorgeloos gevoel. Je voelt je na afloop dus minder gestrest. Na een massage zit je vaak lekkerder in je vel en heb je meer rust om de dingen in je hoofd een plekje te geven.
Door te ontspannen en even met je lijf bezig zijn heeft je lichaam de kans om je te laten weten hoe het eigenlijk met je is. Daar zitten we niet altijd op te wachten... Moe zijn komt nooit uit, een verkoudheid onderdrukken we en verdriet kroppen we op. Maar het is het waard om naar te luisteren en er aandacht aan te geven. Zo kun je lichaam en geest de ruimte geven en blijf je beter in balans.

Krap bij kas of onder de 21?
Ik wil het graag voor iedere vrouw mogelijk maken om een massage te boeken en weet uit ervaring dat je juist die massage en liefdevolle aandacht kunt gebruiken in financieel krappere tijden. Dankzij lieve sponsors kan ik de massage+ een aantal keer per maand voor €30,00 aanbieden en voor meiden onder de 21/studenten voor € 25,00. Zit je ruimer bij kas en is het voor jou geen probleem om meer dan €45,00 te betalen dan help je om het mogelijk te maken voor andere vrouwen.

Coaching
Naast massage bied ik ook coaching aan. Om door te praten over wat er in je opkomt tijdens een massage, of los van de massage als je tegen dingen aanloopt in het leven waarbij het fijn is als iemand naar je luistert en je vragen stelt. Mijn ervaring in het meidenwerk in de kerk, bij Youth for Christ en Huis van Belle, mijn eigen burn-out op 23 jarige leeftijd en de jongerenwerkersopleiding hebben me dusdanig toegerust dat ik graag een tijdje met je meeloop.